Design Zeitschrift
Design Zeitschrift
Villa

One Jiyang Lake

Villa Dëst ass eng privat Villa, déi a Südchina läit, wou d'Designers d'Zen-Buddhismus Theorie an der Praxis huelen fir den Design auszeféieren. Duerch den Ofsaz vun der onnéideger, an d'Benotzung vun natierlechen, intuitive Materialien a präzise Designmethoden, hunn d'Designers en einfachen, rouegen a gemittlechen zäitgenësseschen orientalesche Wunnraum erstallt. De bequemen zäitgenësseschen orientalesche Wunnraum benotzt déiselwecht einfach Designsprooch wéi déi héichwäerteg italienesch modern Miwwel fir den Interieur.

Medizinesch Schéinheetsklinik

Chun Shi

Medizinesch Schéinheetsklinik Den Designkonzept hannert dësem Projet ass "eng Klinik am Géigesaz zu enger Klinik" a gouf vun e puer klengen awer schéine Konschtgalerien inspiréiert, an d'Designers hoffen datt dës medizinesch Klinik eng Galerie temperament huet. Dëse Wee kann d'Gäscht déi elegant Schéinheet an enger entspaanter Atmosphär fillen, net e stressegt klinescht Ëmfeld. Si hunn eng Canopy bei der Entrée an en Infinity Rand Pool bäigefüügt. De Pool visuell verbënnt mam Séi a reflektéiert d'Architektur an d'Dagesliicht, a lackelt Gäscht.

Business Lounge

Rublev

Business Lounge Den Design vun der Lounge ass inspiréiert op de russesche Konstruktivismus, den Tatlin Tower, an déi russesch Kultur. Déi verbonne geformt Tierm ginn als Aenopfänger an der Lounge benotzt, dëst fir verschidde Raim am Loungeberäich als eng gewëssen Aart Zon ze kreéieren. Wéinst de ronn geformte Kuppele ass d'Lounge eng komfortabel Regioun mat verschiddene Zonen fir eng Gesamtkapazitéit vu 460 Sëtzer. D'Géigend ass virgesi mat verschiddenen Aarte Sëtzer, fir ze iessen; schaffen; gemittlech an entspaant. Déi ronnen Liichtkuppele positionéiert an der gewellter geformter Plafong huet dynamesch Beliichtung déi sech am Laaf vum Dag ännert.

Wunnhaus

SV Villa

Wunnhaus D'SV Villa Viraussetzung ass an enger Stad ze liewen mat de Privilegien vum Land wéi och zäitgenëssesch Design. De Site, mat onvergläichleche Meenungen iwwer d'Stad Barcelona, Montjuic Bierg an d'Mëttelmier am Hannergrond, kreéiert ongewéinlech Liichtbedingunge. D'Haus konzentréiert sech op lokal Materialien an traditionell Produktiounsmethoden an hält e ganz héijen Niveau vun der Ästhetik. Et ass en Haus dat Empfindlechkeet a Respekt fir säi Site huet

Wunnengen

The Square

Wunnengen D'Iddi vum Design war architektonesch Bezéiungen tëscht verschiddene Formen ze studéieren déi zesumme komponéiert gi fir wéi bewegend Eenheeten ze kreéieren. De Projet besteet aus 6 Eenheeten all eent ass 2 Versandbehälter, déi iwwerenee fixéiert sinn, déi eng L-Form Mass bilden. Dës L-Form Unitéiten sinn an iwwerlappend Positiounen fixéiert, déi Voids a Solid erstellen fir e Gefill vu Bewegung ze ginn an eng genuch Dagesliicht an eng gutt Belëftung ze ginn Ëmfeld. D'Haaptdesign Zil war e klengt Haus ze kreéieren fir déi déi d'Nuecht an de Stroossen ouni Haus oder Ënnerdaach verbréngen.

Chinese Restaurant

Ben Ran

Chinese Restaurant De Ben Ran ass e artistescht harmoneschen Chinese Restaurant, deen an engem Luxus Hotel, Vangohh Eminent, Malaysia. Den Designer applizéiert d'introvertéiert a Conciseness vun orientaleschen Stil Techniken fir e richtege Goût, Kultur a Séil vum Restaurant ze kreéieren. Et ass e Symbol vun der mentaler Kloerheet, de Wuelstand opzeginn an den natierlechen an einfache Retour zum urspréngleche Geescht z'erreechen. Den Interieur ass natierlech an ongesond. Andeems een dem antike Konzept och Synchronisitéit mam Restaurant sengem Numm Ben Ran benotzt, wat originell an der Natur heescht. De Restaurant ongeféier 4088 Quadratmeter.