Design Zeitschrift
Design Zeitschrift
Spidol

Warm Transparency

Spidol Konventionell tendéiert e Spidol zu engem Raum deen eng schlecht natierlech Faarf oder Material huet wéinst kënschtlecher Strukturmaterial fir d'Funktioun an d'Effizienz ze verbesseren. Dofir fille sech d'Patiente datt si ausser hirem Alldag sinn. Eng Rücksicht op eng komfortabel Ëmfeld wou d'Patienten kënne verbréngen a fräi vu Stress, sollte geholl ginn. TSC Architekten bidden en oppenen, gemittleche Raum andeems en L-förmlech oppe Plafongsraum opgestallt an déi grouss Eise mat vill Holzmaterial benotzt. Déi waarm Transparenz vun dëser Architektur verbënnt Leit a medizinesch Servicer.

Wunnhaus

Slabs House

Wunnhaus D'Schlaachhaus gouf entwéckelt fir Baustoffmaterialien ze kombinéieren, Holz, Beton a Stol kombinéieren. Den Design ass op eemol hypermodern awer diskret. Déi rieseg Fënstere sinn en direkten Brennpunkt, awer si si vu Wiederkonditiounen a Stroossevue vu konkrete Plättercher geschützt. Gäert funktionnéieren heefeg an der Immobilie, souwuel um Buedem Niveau wéi um éischte Stack, sou datt d'Awunner sech mat der Natur verbonne fillen, wéi se mat der Immobilie interagéieren, sou e eenzegaartege Floss ze kreéieren wann een vun der Entrée an d'Liewegebidder bewegt.

Haus

VH Green

Haus D'Haus verlängert gréng souwuel planar wéi stereoskopesch, déi e gutt Ëmfeld fir béid Awunner an d'Stad kreéieren. An der sonneger asiatescher Regioun, Breeze Soleil mat dësem Grénge ass e ganz effektiv Wee fir ze denken. Net nëmmen d'Funktioun vun der Sonneschutz am Summer, awer och de Schutz vun der Privatsphär, Vermeitung vum Stroosseräuschung an de Kälteffekt duerch automatesch Bewässerung.

Kierch

Mary Help of Christian Church

Kierch Ugesi vun der Erweiderung vun der kathoulescher Gemeinschaft an der Erhéijung vum Tourist op der Samui Insel, Suratthani. D'Maria Hëllef vum chrëschtleche Kierch baussen ass an enger kombinéierter Form vu bietend Hänn, Angelflilleken an d'Strahlen vum Hellege Geescht entworf. Interne Raum, Sécherheet wéi an der Mammebär. Duerch d'Benotzung vun der laanger a schmueler liicht Void an e grousst Liichtgewiicht Isolatioun Betonflügel, déi duerch d'Liichtraum leeft, goufen gebaut fir e Schied ze kreéieren, deen sech mat der Zäit ännert, awer nach ëmmer den Interieur Komfort behält. Miniméiert d'symbolesch Dekoratioun an d'Benotzung vun natierlechen Material wéi een bescheidenen Fridden vum Geescht beim Bidden.

Wunnhaus

Abstract House

Wunnhaus D'Residenz notzt eng modern Ästhetesch wärend en zentrale Bannenhaff behalen, wat déi traditionell Kuwaiti Praxis am Bau vun Haiser opwirkt. Hei ass d'Residenz erlaabt souwuel Vergaangenheet wéi haut ze bestätegen, ouni Botschaften. D'Waasser Feature an de Schrëtt vun der Haaptdier feelt no baussen, de Buedem bis Plafongsglas hëlleft de Raum méi op ze halen, sou datt d'Benotzer tëscht dobausse a bannen, vergaangen an haut, ouni Ustrengung goe kënnen.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, déi souwuel de Sichuan Yingjing säi schwaarzen Äerdwierk a myntege Buedemmaterialien aus der Metro-Konstruktioun als Mëttel hëlt, ass en experimentellen Restaurant deen op dem zäitgenësseschen Experiment vun traditioneller Folk Konscht opgebaut ass. Duerch d'Materialgrenz duerchbriechen an déi modern Form vun der traditioneller Vollekekonscht erfuerschen, huet den Infinity Mind déi Dichtungen extrahéiert nom Feierprozess vum Yingjing säi schwaarzen Äerdwierk, a benotzt se als Haaptdekoratiounselement an der Chuan's Kitchen II.